Ladda i bostadsrättsförening

Vill ni kunna erbjuda laddning av elbilar i din bostadsrättsförening eller samfällighet? Vi kan hjälpa till med hela kedjan från planering till utförande.

Skiftet mot elbilar händer nu

Skiftet från fossilbilar till elbilar går i rasande fart och dina medlemmar kommer efterfråga laddboxar i garage och på parkeringar inom en snar framtid om det inte redan efterfrågas. Det kanske är därför du redan hittat hit. Oavsett är du välkommen hit och du skall veta att vi kommer att hjälpa dig med detta på bästa möjliga sätt. Nu kör vi igång!

Enkel och skalbar elbilsladdning

När vi hjälper dig med elbilsladdning vid din parkering kommer vi se till så att installationen är framtidssäker, skalbar och säker. På så vis kan ni lägga till fler laddboxar i takt med att behovet ökar, utan att säkringarna går. 

Vi bistår med allt från platsbesök, konsultation och offert till administration av bidragsansökan, installation samt betalningslösningar. Enkelt och heltäckande, som det skall vara. Betalningslösningarna vi tillhandahåller tillåter dig att få tillbaka pengarna för installationen. Hör av dig så berättar vi mer! 

Vill du att dina medlemmar skall betala för sina laddboxinstallationer själv? Fortsätt läsa på om bidraget för att förstå hur.

Bidrag för bostadsrättsföreningar

När vi installerar laddboxar vid din bostadsrättsförening eller samfällighet finns det ett bidrag från Naturvårdsverket att söka. Med hjälp av det statliga bidraget återbetalas upp till 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna. Maximalt kommer 15 000 kronor per laddningspunkt att delas ut. Denna bidragsprocess hjälper vi på Laddboxbolaget till med. Heltäckande som sagt ⚡

Betalar medlemmarna för sina laddboxinstallationer själva kommer deras kostnader att täckas upp till 50 procent av avdraget för grön teknik. Detta avdrag ansöker Laddboxbolaget om från Skatteverket efter att installationen genomförts och medlemmens avdrag görs innan fakturan skickas. Hör av dig så berättar vi hur vi kan hjälpa din förening på bästa sätt.

    Vill du veta mer?

    Fyll i ditt nummer så får du höra mer om hur vi kan hjälpa dig och din bostadsrättsförening!


    Varukorg