Skaffa den bästa lösningen för din elbilsladdning – nu till kampanjpris! ⚡

Gör din elbilsladdning enklare och billigare än någonsin – Installera testvinnaren Zaptec Go och spar pengar med Greenelys timprisavtal och smarta funktioner.

Du får

 • Zaptec Go laddbox
 • Installation i hela Sverige
 • 12 fria månadsavgifter på Greenelys timprisavtal (ordinarie 69 kr månaden, gäller endast nya kunder)
 • Spara upp till 50 % på dina laddningskostnader
 • Anslut enkelt din elbil, laddstation, smarta hemsystem och solceller i Greenely-appen
Zaptec Go kampanj

För att utnyttja erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation. Du kan enkelt bli Greenely-kund i samband med beställning av laddbox på Laddboxbolaget.se. Se fullständiga villkor.

Greenely app

Greenely är elbolaget som optimerar din elanvändning med hjälp av smart teknik i en app.

Christian valde Zaptec Go med Greenelys timprisavtal

En av våra fantastiska kunder, Christian, berättar om varför valde han denna lösning och hur allt går till fram till nyckelfärdig elbilsladdning.

Zaptec Go – Testvinnaren

Zaptec Go är marknadens populäraste laddbox och tar hem förstaplatsen i mängder av laddboxtester som gjorts.

Den är byggd med säkerhet i fokus och har gått igenom Elsäkerhetsverkets prövning.

M3 bäst i testAftonbladet bäst i test
NAF vinnareRed dot product design award
Zaptec testvinnare

Zaptec Go – Greenely

9 680 kr

Konfigurera din laddbox

Välj färg och de tillval du vill ha nedan.
Har du frågor? Slå oss en signal på 010-643 96 80 så hjälper vi dig!

Standardinstallation ingår. Se vad som ingår.

 • Finns i lager
Installationstid: 2-4 veckor

Tillval

Uppgradera din installation från 11 kW till 22 kW laddeffekt. Kabel uppgraderas för att klara 22 kW och säkring matchar din huvudsäkring. Läs mer

Skyddar husets elsystem från att överbelastas av laddboxen. Rekommenderas!

Lastbalansering med konfiguration mot solceller. Läs mer

Laddkabel

Kabelhållare

Produktpris
Tillval totalt:
Totalt:
Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: , ,

Alltid hos Laddboxbolaget

 • Fri frakt vid installation
 • 3 års garanti på installation
 • Godkänd för avdrag för grön teknik

Fördelar med Greenely

Nytt elpris för varje timme på dygnet så du kan styra din förbrukning smart och sänka din elkostnader.

Telefon app

Greenely ser till att optimera din elförbrukning mot de billigare timmarna – helt automatiskt.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade elkostnad i appen.

Greenely är elplattformen som ger dig full koll på din elkonsumtion.

Timpris Greenely

Utnyttja det låga spotpriset med ett timprisavtal!

Med ett rörligt elavtal varierar ditt pris månadsvis baserat på elmarknadens genomsnittspriser, vilket ger en viss förutsägbarhet men kan också bjuda på överraskningar.

Med ett timprisavtal anpassas spotpriset varje timme efter den aktuella efterfrågan och tillgången på elmarknaden. Ett timprisavtal hjälper dig att optimera din elanvändning timme för timme och ger dig full kontroll så att du kan maximera din besparing! tillval.

Ta kontroll över din elkostnad

Greenely erbjuder ett timprisavtal som ger möjlighet att sänka din elförbrukning och ta kontroll över din elkostnad. Greenely optimerar din elförbrukning med hjälp av innovativa funktioner, vi ger dig insikter, analyser och tips på hur du kan minska din elförbrukning. Greenely är en innovativ app som låter dig integrera din elbil, laddstation, smarta hemsytem och solpaneler – allt i en app!

Spara upp till 50% på laddningskostnader

Våra kunder sparar upp till 50 % med Greenelys smarta elbilsladdning. Våra smarta funktioner i appen gör det möjligt att ladda elbilen när elpriset är som lägst. Anslut din elbil i appen för att utnyttja smart elbilsladdning tillsammans med din laddbox och ta kontroll över dina laddningskostnader med ett timprisavtal!

Har du solceller?

I Greenely-appen kan du följa hur mycket av din solproduktion som du själv använder och kombinerat med Greenelys produktionsavtal se hur mycket du säljer tillbaka till nätet och till vilket pris. Den producerade energi du själv inte använder köper Greenely sedan till ett konkurrenskraftigt pris.

Fördelar med ett timprisavtal

Med ett rörligt elavtal varierar ditt pris månadsvis baserat på elmarknadens genomsnittspriser, vilket ger en viss förutsägbarhet men kan också bjuda på överraskningar. Med ett timprisavtal anpassas spotpriset varje timme efter den aktuella efterfrågan och tillgången på elmarknaden. Ett timprisavtal hjälper dig att optimera din elanvändning timme för timme och ger dig full kontroll så att du kan maximera din besparing!

Mer än ett elavtal

Med Greenelys unika timprisavtal får du möjlighet att effektivt minska din elförbrukning och därmed sänka dina kostnader. Greenely är mer än bara ett elavtal, det är en innovativ app designad för framtidens smarta hem. Anslut enkelt din elbil, laddstation, smarta hemsystem och solceller för att optimera din elanvändning. Allt detta i en användarvänlig app som ger dig en helhetsbild av din energiförbrukning!

Så går det till

1

Lägg beställning

Lägg din beställning på vår webbplats. Du blir enkelt ny elkund med 12 fria månader hos Greenely i kassan.

2

Matchas med elektriker

När du lagt din beställning kommer du bli matchad med en lokal elektriker. Här får du skicka information inför installation och boka ett installationsdatum.

3

Installation av laddbox

Elektrikern installerar laddboxen på det bokade datumet och sen har ni en nyckelfärdig laddbox.

3

Anslut laddboxen med Greenely

Nu kan du börja ladda smart och spara pengar med timprisavtal.

Fullständiga villkor för kampanjen

För att utnyttja erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation. I vår kassa kommer du få välja om du är ny eller befintlig Greenely-kund.
– Vill du bli ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
– Befintliga Greenely-kunder anger sitt kundnummer i kassan.

Efter installation kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen.

När du byter till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 5000 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer, och att avdraget för grön teknik kan appliceras. I det fallet skulle du bli fakturerad 50% av detta och 50% skulle täckas av skattereduktionen.

För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

Vanliga frågor – Greenely

Vad är skillnaden med ett rörligt och timprisavtal?

Med ett rörligt elavtal varierar ditt pris månadsvis baserat på elmarknadens genomsnittspriser, vilket ger en viss förutsägbarhet men kan också bjuda på överraskningar. Med ett timprisavtal anpassas spotpriset varje timme efter den aktuella efterfrågan och tillgången på elmarknaden.

Vad är fördelarna med timprisavtal?

Ett timprisavtal har många fördelar! De speglar det verkliga spotpriset per timme, vilket kan leda till besparingar vid låg efterfrågan. Med Greenely kan du flexibelt anpassa din förbrukning till när priset är lägst. Dessutom kan du ansluta både elbil, laddbox och smarta hemsystem för optimal förbrukning.

Om jag har solceller, kan jag ansluta dem i Greenely-appen?

Absolut! Ska du bli kund? Kontakta gärna support@greenely.se och informera att du har solceller som du vill ansluta till Greenely. Den information du anger är anläggnings-id avseende din solproduktion så hjälper vi dig.Är du redan kund hos Greenely och har skaffat solceller?
Vi som din elleverantör har skyldighet att ta emot din produktionsanläggning och kommer att få den automatiskt via något som kallas för mottagningsplikt. När anslutningen är genomförd och nätbolaget har hunnit registrera allt administrativt i sitt system kommer vi att ta emot leveransen automatiskt.

Vi köper tillbaka den solenergi som du själv inte använder till Nord Pools spotpris plus 5 öre i påslag, utan månadsavgift. Påslaget på 5 öre är giltigt i 12 månader. Ersättningen hanteras som ett tillgodobelopp mot kommande fakturor. I appen kan du även se hur mycket av din egenproducerade el som säljs tillbaka till elnätet.

Hur fungerar ett timprisavtal för hela hemmet?

När du skaffar ett timprisavtal har du möjlighet att ansluta både din elbil, laddbox, smarta hemsystem och solceller. På så sätt kan du styra din elanvändning utifrån spotpriset och utnyttja spotpriset när det är som lägst!Anslut din elbil och laddbox
Med Greenely har du möjlighet att spara upp till 50 % av dina laddningskostnader genom att ladda din elbil under de billigaste timmarna – helt automatiskt! I appen har du koll på bilens batteristatus, laddningsförlopp och dina totala laddningskostnader.

Anslut dina smarta hemsystem
Med Greenely får du en ekonomisk och effektiv lösning för din uppvärmning. Systemet ser till att ditt hem värms upp när elpriset är som lägst, vilket ger dig kostnadsbesparingar. När du är bortrest kan du enkelt aktivera energisparläget, vilket ser till att energin sparas och ditt hem värms upp igen precis i tid för din återkomst. Allt är enkelt att styra; ställ bara in önskad temperatur i appens inställningar och koppla upp din värmepump.

Anslut dina solceller
Med Greenely kan du enkelt se över din elförbrukning och solproduktion. Vi köper tillbaka den solenergin du inte använder till konkurrenskraftigt pris – nya kunder får spotpris plus 5 öre per kWh under första året. Genom att ansluta din växelriktare får du full insyn i både din förbrukning och produktion direkt i appen, vilket ger dig koll på hur din solanläggning presterar.

Hur kopplar man upp sin laddbox mot Greenely?

 1. Tryck “+Lägg till enhet”
 2. Lägg till laddbox
 3. Välj eller sök efter din laddbox och fortsätt
 4. Logga in på ditt konto med samma inloggningsuppgifter specifikt för din laddbox och följ instruktionerna
 5. Godkänn med Greenely! Klart!

Vanliga frågor – Laddbox och installation

Vilka förutsättningar krävs för att installera Zaptec Go hemma?

För att installera Zaptec Go vill man ha möjlighet att dra fram 3-fas där laddboxen ska sitta.Vill man ha lastbalansering (vilket de flesta vill) så vill man att ens WiFi ska kunna nås från elcentralen. Detta för att man vill koppla upp lastbalanseraren så den kan kommunicera med laddboxen. Har man dålig täckning på sitt WiFi vid elcentralen kan man använda en WiFi-förstärkare.

Har Zaptec Go lastbalansering?

Ja, när du beställer Zaptec Go kan du välja till Lastbalansering (Enegic) som tillval. Då kommer en elmätare installeras i din elcentral som kommunicerar med laddboxen. När du har Zaptec Go med lastbalansering använder du Enegic-appen.

Kan man låsa kabeln?

Ja, Zaptec Go kan låsa kabeln så att den sitter fast i laddboxens uttag. Detta görs med ett knapptryck i appen. På så sätt är din kabel alltid skyddad från stöld.

Vad är det för leveranstid?

Leveranstiden på Zaptec Go är 2-5 dagar för själva laddboxen.

Vill du ha laddboxen installerad brukar installation kunnas göras inom 2-5 veckor beroende på var du bor i landet. Vi kommer då skicka ut laddboxen till dig i god tid innan installationsdatum.

När kan installation göras?

Att få installation av Zaptec Go tar 2-3 veckor i tätort och 3-5 veckor i glesbygd.

På vilka orter installerar ni?

Vi erbjuder installation i hela landet. I tätort brukar det ta 2-3 veckor att få installation medan det kan ta 3-5 veckor i glesbygd.

Kan man montera Zaptec Go på stolpe?

Ja, det går utmärkt att ha en Zaptec Go på stolpe. Det är dock en mer komplicerad installation som kräver grävning och stolpe.

Är du intresserad av att montera laddboxen på stolpe? Hör av dig till oss så hjälper vi dig och berättar mer.

Varukorg