ABB Terra AC Wallbox

8 495 kr14 995 kr

Terra AC Wallbox är marknadens kanske prisvärdaste laddbox. Den är robust och pålitlig utan att kompromissa med funktioner. En uppkopplad laddbox som passar till alla elbilar och kan optimera den effekt som finns tillgänglig där du bor.

Nollställ

Installation

Laddström

Uppgradera kabel och säkring vid installation

+ 2 595 kr
+ 3 595 kr

Tillval

Produktpris
Tillval totalt:
Totalt:
  • Fri frakt vid installation
  • 3 års garanti på installation
  • Godkänd för avdrag för grön teknik
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Teknisk specifikation

Antal faser 1-fas, 3-fas
Strömstyrka 16A, 32A
Maximal effekt 3,7 – 22 kW
Kabel eller uttag Uttag / Fast kabel
Energimätning Ja
Stöd för lastbalansering Ja
WiFi Ja
RFID Ja / Tillval
App Ja
Tillverkare ABB
Modell Terra AC Wallbox
Mått (h x b x d) 320 × 195 × 110 mm
Vikt 2 – 3,5 kg
Material Plast
Färg Vit
Skyddsklass IP54
Garanti 2 år
ABB laddbox

Kvalitet och funktion

130 års erfarenhet ger världsledande laddning. ABB är världsledande på laddning av eldrivna fordon och har i många år försett en global marknad med ledande tekniska lösningar.

Nu har ABB tagit fram en laddbox med fokus på kvalitet och funktion. Terra AC är kanske den laddbox som ger mest värde på hela marknaden.

Flexibel laddning

Väljer du en Terra AC som stödjer 3-fasladdning behöver du inte tänka på krångliga inställningar. Den anpassar sig automatiskt efter din bil och kan ladda i både 1-fas och 3-fas beroende på vad bilen klarar av och laddar på maximal kapacitet baserat på din bil och de förutsättningar som finns i bostaden.

Du kan välja att ladda från 3,7 kW upp till 22 kW vilket motsvarar ca 2-11 mil per laddad timme. Välj Typ 2-uttag eller fast kabel som passar alla moderna bilar. Laddningen blir 3 gånger snabbare än ett vanligt vägguttag och upp till 10 gånger snabbare för bilar som stödjer 3-fas.

ABB laddbox
ABB Terra AC Wallbox laddbox med RFID

En säker laddbox

ABB:s laddbox Terra AC är testad och utvärderad av oberoende tredje part för att uppfylla de höga säkerhetskraven. Funktioner för övervakning av jordfels och överspänning skyddar dig, huset och bilen.

Skydda din laddbox från obehörigt användande genom att slå på autentisering av laddaren via appen eller RFID-tagg. Detta kan du enkelt ställa in i appen eller ABB:s webbportal.

Många anslutningar

Hur vill du ansluta till din laddbox? Terra AC stödjer WiFi, Bluetooth och Ethernet och kan enkelt kontrolleras via appen och integreras med befinlig infrastruktur.

När din Terra AC är ansluten kommer den ta emot fjärruppdateringar så den alltid har senaste mjukvaran och optimeringarna.

ABB Terra AC Wallbox laddbox
Svenskt klimat

Byggd för hårt klimat

Med drifttemperatur från -35°C till 50°C är Terra AC rustad det nordiska klimatet. Den robusta designen och materialvalen ger laddboxen IP54 och IK10-klassning vilket översätts till god motståndskraft mot slag, regn, snö och smuts.
(I sverige kan du faktiskt installera denna laddbox hör högt du vill då den klarar en installationshöjd upp till 2000 meter.)

App och molntjänst

Använd ABB:s mobilapp ChargerSync för att styra laddboxen. Den är speciellt utvecklad just för Terra AC och kan laddas ner i App Store för iOS och på Google Play för Android.

Du kan se status och statistik för laddning och konfigurera din laddbox i appen eller molntjänsten. Terra AC är även förberedd för att kunna integras med system för smarta hus.

ABB laddbox med app
ABB Terra AC laddar med lastbalansering

Dynamisk lastbalansering

I ditt hem är det många apparater som ska fungera tillsammans utan att säkringarna i ditt proppskåp löser ut. Lastbalansera din laddbox för att undvika skador på dina säkringar och minimera risken för att säkringarna löser ut.

Hur fungerar lastbalansering till Terra AC?

Då du kommer hem på kvällen och stora förbrukare som spis och tvättmaskin är igång minskar eller stoppas laddningen för att säkringarna inte ska ta skada eller lösa ut. Laddboxen återupptar sedan laddningen när kvällsmaten är lagad och huset har tillgänglig kapacitet igen. Med en lastbalanserad laddbox säkerställs även att laddningen optimeras baserat på tillgänglig kapacitet.

Har du frågor om produkten?

 

Ring oss på 08-400 790 05 så berättar vi mer.
Du kan även kontakta oss på info@laddboxbolaget.se.

Vi fixar installationen!

 

Läs mer om att installera laddbox hemma.

Du gillar kanske också…

Varukorg