Om oss

Vår vision är en fossilfri fordonsflotta

Hållbarhet är en del av vardagen då du bidrar till en bättre planet genom att köra elbil. Att köra bil på ett hållbart sätt förverkligas i takt med att elbilsproducenter bygger elbilar med ett klimatneutralt mål i sikte.

Vi på Laddboxbolaget tar nu på oss uppdraget att skynda på omställningen till en fossilfri fordonsflotta för att eliminera utsläppen inom fordonssektorn. Tillsammans med dig skapar vi en ny värld med ren luft, tystare stadsmiljöer och billigare transportsätt för alla.

Snabba. Trygga. Personliga.

Vi har kommit en bit på vägen. Utvecklingen av elbilar har pågått i över 100 år. Allt för att du skall få den absolut enklaste vardagen i en klimatneutral miljö. Vi samarbetar med några av dem främsta leverantörerna av laddboxar för att du enklast möjligt skall kunna välja rätt laddbox till ditt hem.

För oss är det viktigt att med personlig service hjälpa dig att få en trygg elbilsladdning som passar just dina behov. Vårt mål är att du ska få en nyckelfärdig lösning så snabbt som möjligt.

Sedan 2017 har idéen bakom Laddboxbolaget tagit form och nu levererar vi till dig! Smarta samarbeten gör att vi kan erbjuda laddboxpaket som hjälper miljön och sparar pengar. Samtidigt!

Medlemskap

Vi tycker det är viktigt att engagera oss och stödja initiativ som leder världen och branchen framåt. 
Klimatpakten
Koppla säkert

Vad tycker våra kunder?

Varukorg