Laddkablar

Ladda snabbt och säkert med laddkabel till elbil.

Visar alla 6 resultat

Alla laddkablar passar bra för inkoppling till laddbox.

 

Olika typer av laddkablar

Det finns två olika typer av kontakter på laddkablar, Typ 1 och Typ 2. De flesta moderna elbilar och laddhybrider använder typ 2.

Vad ska man tänka på när man väljer laddkabel?

Längd
Välj en laddkabel med rätt längd. Om laddkabeln är för kort kommer du inte att kunna nå ladduttaget, medan en för lång laddkabel kan bli onödigt svårhanterlig.

Laddningshastighet
Välj en laddkabel med rätt laddningshastighet för din elbil. Olika elbilar har olika laddningshastigheter, så se till att laddkabeln kan leverera den mängd ström som behövs för att ladda elbilen på ett säkert och effektivt sätt.

Kvalitet
Laddkablar används ofta i utomhusmiljö och kan vara utsatt för en del påfrestning, så välj en laddkabel av hög kvalitet. Detta innebär att laddkabeln är gjord av hållbara material och har en lång livslängd. En högkvalitativ laddkabel är också mer säker att använda.

Kompatibilitet
Se till att laddkabeln är kompatibel med din elbil. Detta innebär att laddkabeln har rätt storlek och form på kontakterna för att passa i elbilens ladduttag.

50% på laddkablar vid installation av laddbox

Om du beställer en laddbox med installation, passa på att köpa laddkablar till halva priset. Avdrag för grön teknik gäller vid installation och inkluderar även laddkablar och tillbehör till laddboxen.

 

Varukorg