Garo GLB

12 295 kr

Populär laddbox från svenska Garo som stödjer både 1-fas och 3-fas. Vi erbjuder en fullutrustad Garo GLB som är förberedd för både WiFi och dynamisk lastbalansering som säkerställer att huvudsäkringen inte löser ut. Kontakt för Typ 2 som passar de flesta bilar. Finns med uttag eller fast kabel. RFID-läsare finns tillgänglig som tillval om man vill kunna starta sin laddning med RFID-tagg. Levereras med svart front men går att få med extra fronter i andra färger som tillval.

Kontakt

Installation

Se vad som ingår i standardinstallationen.
I dagsläget kan vi endast garantera installation i Stockholm, Göteborg, Västerås, Örebro, Uppsala, Borås, Jönköping, Halmstad, och Skåne. Om du bor på annan ort kan du kontakta oss så ska vi försöka lösa det.

Laddström

Uppgradera kabel och säkring vid installation

Tillval

Kablar

Inklusive montering

Typ 2 kabel för Tesla

Med öppningsknapp för Tesla.
Säljs endast tillsammans med installation.

Färgad front

Produktpris
Tillval totalt:
Totalt:
  • Fri frakt
  • 2 års garanti
  • Godkänd för avdrag för grön teknik
Kategori:

Teknisk specifikation

Antal faser 1 & 3 beroende på bil
Strömstyrka 32A
Effekt 3,7 – 22 kW
Kabel eller uttag Uttag / Fast kabel
Energimätning Ja
Stöd för lastbalansering Ja
WiFi Ja
RFID Tillval
App Webbaserad
Tillverkare Garo
Modell GLB Wallbox
Mått (b x h x d) 205 x 422 x 125 mm
Vikt 3,5 – 4 kg
Material Plast
Färg Svart
Skyddsklass IP44

Om du vill veta ännu mer, se den fullständiga tekniska specifikationen

Garo GLB laddbox med lås

En säker laddbox

Med hjälp av låset på undersidan av laddboxen kan du både byta front på din laddbox för att matcha fasaden på ditt hus och skydda din Garo GLB mot obehöriga.

Alla varianter av Garo GLB är utrustade med DC-felskydd enligt internationella standarder, vilket är som en mer avancerad version av jordfelsbrytare typ B och skyddar mot felströmmar.

Välj mellan fast kabel eller uttag

Garo GLB går att få med antingen fast kabel eller med uttag. Uttaget och kabeln är av Typ 2 som passar alla moderna elbilar.

Uttaget sitter på nedre högra sidan. Väljer man fast kabel så är den fäst på undersidan av laddboxen och är 4,5 meter lång.

Väljer du uttag på laddboxen kan du lägga till en medtagbar kabel bland våra tillval. Vi har kablar i olika längder som passar alla moderna bilar samt Tesla-kompatibla kablar med låsmekanism för Tesla.

Garo GLB laddbox med fast kabel
Svart Garo GLB laddbox på vägg

Alltid uppkopplad

Med WiFi-kort i laddboxen håller den sig uppdaterad och du kan styra och läsa av din Garo GLB via Internet. I Garos webbportal kan du se din laddning och förbrukning, konfigurera inställningar, schemalägga laddning m.m. Lägger du till standardinstallation vid beställning av laddbox hos oss kopplar vi alltid upp den mot ditt WiFi om signalstyrkan är tillräckligt god.

Lägg till RFID-läsare som tillval för att kunna starta och stoppa laddning med RFID-tagg.

Lastbalansering

Undvik överbelastning på huvudsäkringen med lastbalansering som konstant anpassar laddströmmen mellan 6A och 32A.
Garos laddbox är förberedd för dynamisk lastbalansering som känner av husets totala elförbrukning och anpassar laddeffekten därefter.

Den dynamiska lastbalanseringen aktiveras genom att installera en Modbus energimätare i elcentralen. Detta är det som görs när du väljer till lastbalansering i din beställning hos Laddboxbolaget.

Modellen med 1-fas innehåller personskyddsbrytare Typ A. Modellen med 3-fas kräver komplettering med jordfelsbrytare Typ A externt.

Har du solceller hemma så kan laddboxen även lastbalanseras mot dessa. Välj i så fall Lastbalansering med solceller som tillval när du beställer din Garo GLB.

Garo laddbox laddar elbil med lastbalansering

Vilken färg passar dig?

Garo GLB med svart frontGaro GLB med grå frontGaro GLB med vit frontGaro GLB med röd front

Matcha laddboxen med din bil eller färgen på ditt hus. Garo GLB levereras med svart front men extra fronter i olika färger går att köpa som tillval.

Tillverkad i Sverige

Laddboxen är designad och tillverkad i Sverige av svenska Garo med svensk kvalitet.

Med ursprung i Småland har Garo funnits sedan 1939 och utvecklat innovativa produkter inom elinstallation. Garo är nu verksamma i ett antal länder men huvudkontoret finns kvar i småländska Gnosjö.

Svenskt landskap med elbil

Har du frågor om produkten?

 

Ring oss på 052 058 06 03 så berättar vi mer.
Du kan även kontakta oss på info@laddboxbolaget.se.

Vi fixar installationen!

 

Läs mer om hur installationen går till.