Tävla om en installerad laddbox från Zaptec!

Kul att du vill vara med och tävla om en Zaptec Go, installation och lastbalanserare!

Regler för tävlingen:

Du kan registrera dig för tävlingen mellan den 2/2 till 4/2 (sluttid kl 18:00) för att delta fyller du i och skickar in formuläret nedan. Genom att fylla i formuläret medger du till att vara minst 18 år, bosatt i Sverige och accepterar våra villkor och krav.

Glöm inte att följa Laddboxbolaget och ZEEKR på instagram: @laddboxbolaget @zeekreurope

Vinnaren utses den 12/2 och kommer att kontaktas av Laddboxbolaget.

Disclaimer

Tävlingen avser att utse en vinnare som kommer att erhålla en laddbox av modellen Zaptec Go, en lastbalanserare av märket Enegic, och installation av laddbox och lastbalanserare. Vinnaren väljs ut av Laddboxbolaget i Sverige AB den 12/2-2024 och kommer att kontaktas via mejl. Kontroll över att vinnaren följer Laddboxbolaget och ZEEKR på Instagram görs innan personen kontaktas. Om den utvalda vinnaren inte svarar inom 48 timmar kommer en ny vinnare att utses, tills det att vinnaren kan erhålla sitt pris.

Priset är förbrukat när laddboxen är installerad. Priset går inte att överföra till någon annan än den person Laddboxbolaget utsett som vinnare.

Markarbeten, stolpe till laddbox och installationskabel utöver 30 meter ingår inte. Installationen kommer anpassas till vinnarens huvudsäkring för bästa prestanda. Vinnaren ansvarar själv för att deklarera vinsten om nödvändigt mot berörd myndighet.

Laddboxbolaget förbehåller rätten att kunna avbryta, ändra eller justera tävlingen om nödvändigt (exempelvis vid fusk, tekniska problem eller andra omständigheter utanför vår kontroll).

Laddboxen har en garanti på 5 år. lastbalanseraren har garanti på 2 år. installationen har garanti på 3 år.

Allmänna villkor: HÄR

Varukorg