Villkor – Kampanj på laddbox med Greenely

Senast uppdaterat: 2023-10-01

Laddboxbolaget erbjuder, tillsammans med elbolaget Greenely, specialpris på utvalda laddboxar med Standardinstallation.

Kampanjen medför ett kraftigt rabatterat pris på laddbox för dig som blir elkund hos Greenely eller är Greenely-kund idag. Men kampanjen kommer även med villkor som du behöver möta för att kampanjpriset ska gälla. Här kan du ser alla detaljer i villkoren för kampanjen.

Kampanjen pågår till 2023-12-31.

För att utnyttja erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation. I vår kassa kommer du få välja om du är ny eller befintlig Greenely-kund.
– Vill du bli ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
– Befintliga Greenely-kunder anger sitt kundnummer i kassan.

Efter installation kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen.

När du byter till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för den aktuella laddboxen med installation, för köptillfället. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir högre, och att avdraget för grön teknik kan appliceras. I det fallet skulle du bli fakturerad 50% av detta och 50% skulle täckas av skattereduktionen.

För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på laddbox gäller endast med Standardinstallation.

12 fria månader hos Greenely gäller endast för nya elkunder (ej befintliga).

Om installationen kräver med än vad som ingår i Standardinstallationen kan tillägg tillkomma. Se prislista för tillägg.

Varukorg