Laddboxbolaget och NIO ingår samarbete om hemmaladdning

Laddboxbolaget NIO

Nu kan vi presentera att Laddboxbolaget ingått ett samarbete med NIO Sverige. Vi kommer att erbjuda enkel och trygg elbilsladdning åt NIO:s kunder över hela landet, så de kan ladda sin bil hemma. Alla som beställer en elbil från NIO i Sverige kan dra nytta av vårt erbjudande för hemmaladdning.

NIO ligger i absolut framkant av elbilsutvecklingen, inte minst vad gäller laddningen. Bilarna utmärker sig med att kunna byta till ett laddat batteri på en Power Swap-station för att slippa vänta på laddning under resor. Majoriteten av laddningen sker dock i hemmet med laddbox, vilket även det måste vara enkelt och smidigt.

NIO Power Home

NIO:s lösning för hemmaladdning heter NIO Power Home och är en laddbox som är fullt integrerad med NIO-appen och ger en sömlös upplevelse mellan bil och laddningen hemma. För den som inte har en vägg tillgänglig att montera laddboxen på så finns även en matchande laddstolpe som är speciellt utformad för NIO Power Home.

Tillsammans med NIO ser vi fram emot att erbjuda smarta och bekväma produkter och tjänster till NIO-användarna som förlänger samma känsla av kvalitet som bilarna har.

För att läsa mer om NIO och deras elbilar, besök
https://nio.com/

Varukorg