Laddboxar

Har du skaffat elbil och vill ladda bilen hemma? En laddbox är det säkraste och effektivaste sättet att ladda elbil hemma.

Vi hjälper dig att få en säker laddbox hemma till din elbil eller laddhybrid.  Alla våra laddboxar stödjer 3-fas och är avdragsgilla som grön teknik.

Visar alla 10 resultat

Ladda snabbt och säkert med laddbox

Laddboxar är speciellt utvecklade för att ladda elbilar och laddhybrider. Med laddbox kan du ladda upp till 10 gånger snabbare än i ett vanligt vägguttag och slippa oroa dig för brandfarlig värmeutveckling.

Vad är skillnaden på 1-fas eller 3-fas på en laddbox?

3-fas tillåter snabbare laddning om bilen också stödjer 3-fas.
Du kan ladda ungefär 2 mil i timmen med 1-fas. Med 3-fas kan du ladda upp till cirka 11 mil i timmen. Exakt sträcka beror på bilen.

Även om den nuvarande bilen man har bara stödjer 1-fas kan det finnas en poäng med att laddboxen stödjer 3-fas så man är framtidssäkrad om man byter bil i framtiden, till en som klarar att ladda med 3-fas.

Fast kabel eller uttag?

Vissa laddboxar går att få med fast kabel eller uttag vilket båda har sina för- och nackdelar.

Fördelen med fast kabel monterad på laddboxen är att den alltid finns där och du behöver inte ta fram kabeln ur backageluckan på bilen.

Fördelen med uttag är att man kan använda samma kabel man har med sig i bilen eller har flexibiliteten att koppla in andra kablar.

Vi installerar din laddbox

Vi hjälper dig med installation av laddbox hemma hos dig. Lägg till vår Standardinstallation i beställningen och få en nyckelfärdig elbilsladdning.

Vill du ha hjälp med ditt val av laddbox?

Slå oss en signal eller maila oss så hjälper vi dig att hitta rätt laddbox. Vi älskar att prata laddboxar!

076 022 92 42

info@laddboxbolaget.se

laddbox

Laddbox – Så funkar det!

Vad gör en laddbox och varför man inte ska ladda sin elbil i vägguttaget?

Läs mer om hur en laddbox fungerar!

Varukorg