ZEEKR väljer Laddboxbolagets som partner för hemmaladdning

Laddboxbolaget ZEEKR

Vi är stolta över att presentera vårt senaste partnerskap med ZEEKR, en global elbilstillverkare inom premiumsegmentet och en del av Geely Holding Group. Med en vision om att skapa en fullständig användarupplevelse, präglad av innovation och hållbarhet, är ZEEKR i absoluta framkant inom elbilar.

ZEEKR har under året kommit till Europa och Sverige är ett av de första länderna de träder in i. De två första modellerna som lanserats är ZEEKR 001, en lyxig shooting brake, och suven ZEEKR X. Båda är genomtänkta premiumbilar med prestanda och kvalitet i fokus.

En fantastisk elbilsupplevelse kräver en sömlös laddningsupplevelse och det är här vi kommer in. Laddboxbolaget har blivit utvald som partner för hemmaladdning för ZEEKR:s kunder i Sverige. Alla som beställer en ZEEKR-bil kommer få möjligheten att lägga till ett laddboxpaket för smidig elbilsladdning hemma. Vi hjälper kunderna att förstå sina förutsättningar och vid behov anpassa lösningen till deras behov. Tillsammans kommer vi att sätta kunden i fokus och se till att skapa en fantastisk helhet för alla ZEEKR-ägare.

Hitta din nästa bil hos ZEEKR!
https://www.zeekr.se

ZEEKR 001
ZEEKR 001, Foto: ZEEKR

ZEEKR X, Foto: ZEEKR
Varukorg